Introductie van ‘s werelds eerste AI-copilot in zowel Microsoft Dynamics 365 CRM als ERP

Microsoft kondigde de volgende generatie AI-productupdates aan voor ons hele portfolio van bedrijfsapplicaties, waaronder de lancering van de nieuwe Microsoft Dynamics 365 Copilot – die interactieve, AI-ondersteunde hulp biedt voor alle bedrijfsfuncties.

Dynamics 365 Copilot maakt gebruik van recente ontwikkelingen in generatieve AI om deze vervelende taken te automatiseren en de volledige creativiteit van het personeel te ontsluiten. Dynamics 365 Copilot zet CRM en ERP aan het werk voor zakelijke gebruikers om hun innovatietempo te versnellen en de bedrijfsresultaten in elke branche te verbeteren.

Wat betekent dit voor Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Copilot in Dynamics 365 Business Central stroomlijnt de creatie van productlijsten voor online handel. Productattributen zoals kleur, materiaal en maat kunnen worden gebruikt om in enkele seconden overtuigende productbeschrijvingen te maken voor online winkels. De beschrijvingen kunnen verder worden aangepast door de tone of voice, het formaat en de lengte te kiezen. Business Central klanten die Shopify gebruiken kunnen de producten met beschrijvingen naadloos publiceren in hun Shopify winkel in slechts een paar klikken.

Met deze nieuwe AI-functie kunt u een item uploaden vanaf een foto en Dynamics 365 Business Central zal een beschrijving en categorie voorstellen. Bekijk de nieuwe functionaliteit in onderstaande video: