Team Scapta

Scapta bestaat uit een team Scaptanen die jarenlange ervaring combineren met een eindeloze passie voor hun job. Met een open mindset willen we de juiste oplossing aanbieden aan elke klant. Balance is key, ook bij Scapta. Een goede ‘work-life’ balans is belangrijk binnen het team.

Ook bij ons werken? Mail ons

Alex Vandereycken

Founder

Vanaf 2001 mede-eigenaar van Helios IT (Later NORRIQ) en in 2015 Scapta. Ik ben iemand die zeer leergierig is en altijd op zoek is naar het nieuwe, the next step. Na de werkuren hou ik ervan om mijn vrije tijd te spenderen met mijn gezin en wandelingen te maken met onze hond, Oreo. Die laatste komt ook altijd mee op vakantie, de zee of Frankrijk, om te genieten van de warmte en de rust. Wat Scapta zo aangenaam maakt? De mensen, het is één grote familie waar iedereen het voor elkaar opneemt!

Peter Moerman

Founder

Toen ik in 2015 Scapta oprichtte met Alex, had ik reeds een jarenlange ervaring in de IT-sector opgebouwd. Programma’s zoals NAV en Business Central zijn voor mij dan ook dagelijkse kost waardoor ik steeds op de hoogte ben van de laatste Microsoft producten. In mijn vrije tijd ga ik graag fitnessen of breng ik tijd door met mijn gezin. Tenslotte zie ik Scapta als een jong, dynamisch bedrijf dat mee is met de laatste technologieën en niet terugschrikt voor veranderingen.

Yentl Box 

Digital Marketeer

Ik ben geboren en getogen in Genk en studeerde Marketing en Communicatiemanagement aan de hogeschool PXL. Ik had al 4 jaar ervaring in de online marketing voordat ik bij Scapta terecht kwam. Ik beschouw mezelf als een sociaal persoon die zich makkelijk kan aanpassen aan een situatie. In mijn vrije tijd ga ik vaak sporten en ga ik graag uit eten. Ik beschouw Scapta als een jong, hecht team waarin ik me erg thuisvoel.

Nathalie Mevis 

Telesales 

Al mijn hele carrière sta ik in voor de telefonische prospectie van nieuwe klanten. Ik doe dit ondertussen al 3,5 jaar voor Scapta en heb in die tijd al veel nieuwe mensen leren kennen. Ik beschouw mezelf als een doorzetter die graag up-to-date is met de laatste ontwikkelingen. In mijn vrije tijd kan ik genieten van een goede Netflix-serie of boek en plan ik graag verre reizen. Scapta is voor mij een jong, flexibel bedrijf met een duidelijke visie.

Caroline Vandewal

Human Resources

Ik ben opgegroeid in Houthalen en studeerde later aan de Syntra Genk. Ik kan mezelf het best beschrijven als gemakkelijk benaderbaar persoon die altijd een luisterend oor biedt. Doorheen de jaren heb ik heel wat IT-kennis opgebouwd vooraleer ik in december 2019 bij Scapta terecht kwam. In mijn vrije tijd plan ik het liefst activiteiten met mijn gezin en vrienden of ga ik op reis naar Italië. Ik beschouw Scapta als een hechte groep collega’s die deel uitmaken van één grote familie.

Steven Seerden

Sales Account Manager

Opgegroeid in Genk besloot ik mijn studies verder te zetten aan de Karel De Grote hogeschool in Antwerpen. Ik ben een enthousiaste positieveling met een grondige kennis van CRM-systemen die reeds sinds 2019 voor Scapta aan de slag is. Ik beschouw mijn collega’s als een hechte vriendengroep. Zo gaan we wekelijks mountainbiken en wordt er regelmatig een teambuilding georganiseerd. Dankzij mijn gevarieerd takenpakket geeft Scapta me steeds de nodige uitdagingen.

Wesley Stroeken 

Account Manager

Sinds januari 2020 mag ik me met trots een Scaptaan noemen. Ik ben een echte Riemstenaar met al heel wat ervaring bij verschillende softwarebedrijven. In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal, tennis en eet ik graag eens een stevige biefstuk. Ik beschouw Scapta als een vooruitstrevend bedrijf met een goede werksfeer, dat steeds up-to-date is met de nieuwste technologieën. 

Emma Erlich

Digital Marketeer

Als jongste Scaptaan binnen het team kan ik mezelf omschrijven als leergierig en enthousiast. Met mijn diploma binnen de marketing en communicatie denk ik graag outside the box en hou ik ervan mezelf uit te dagen. In mijn vrije tijd vind je me terug op het tennisveld en ben ik een trouwe Netflix-bingewatcher. Binnen Scapta heerst een goede groepssfeer waar je genoeg vrijheid krijgt om je job uit te voeren.

Wil jij Scaptaan worden? 

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze, enthousiaste en ondernemende mensen om ons team te komen versterken. Als dit op jou lijkt, stuur ons dan een bericht met wat je ons bedrijf kunt bieden, waardoor je je onderscheidt van anderen.

SoLLICITEER VACATURES

Mathijs Schols

Technical Consultant

Ik werk ondertussen maar liefst 19 jaar in de IT-sector. Eerst voor IT-solutions en later ook voor Scapta. Ik kan mezelf het best omschrijven als een erg rustig persoon. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met mijn gezin of maak ik een motorritje. Ik beschouw Scapta als een vooruitstrevend bedrijf. We werken in een kleinere omgeving waar een erg goede sfeer heerst.

Gijs Franssens

Technical Consultant

Ik kan mezelf een echte Scaptaan noemen. Tijdens mijn jarenlange ervaring in de sector ben ik steeds bij IT-solutions en het latere Scapta gebleven. Ik beschouw mezelf als iemand die klantgericht is en zijn werk goed kan beheren. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken of zwemmen en geniet ik wel eens van een pintje met vrienden. Voor mij is Scapta een leuk bedrijf op een mooie locatie waar ik veel vrijheid krijg om mijn werk uit te voeren.

Frank Auwers

Technical Consultant

Ik ben een medeoprichtend lid van IT-solutions en later ook Scapta. Ik beschouw mezelf als iemand die steeds rustig blijft in stressvolle situaties en steeds mee is met de laatste technologie. In mijn vrije tijd ga ik het liefst iets drinken met mijn vrienden en speel ik squash. Ik vind Scapta een bedrijf waar er erg veel ruimte is voor zelfontwikkeling en waar het werk dat je levert gewaardeerd wordt.

Marlies Vandeput 

Technical Consultant

Ik ben altijd graag bezig geweest met IT. Nadat ik mijn diploma Toegepaste informatica aan de Hogeschool Limburg behaalde, begon ik bij Fed-ex op de interne IT-dienst. Vervolgens kwam ik bij Scapta terecht waar ik de oprichting ervan van dichtbij mocht meemaken. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig joggen en ga ik al eens graag uit eten. Ik beschouw Scapta als een boeiende werkomgeving met leuke collega’s.

Wist je dat? 

Wij met de Scaptanen gevestigd zijn op de Corda Campus te Hasselt? Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie & een goed gesprek! 

ja, graag!

Erik Dautzenberg

Project Manager

Ik heb al meer dan 30 jaar ervaring met IT. Zo werkte ik als project manager voor enkele grote bedrijven voordat ik bij Scapta terechtkwam. Ik beschouw mezelf als een vooruitstrevend persoon die graag succesvolle projecten realiseert in een goede sfeer. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn gezin en ga ik regelmatig op vakantie. Scapta is voor mij een professioneel bedrijf op een toplocatie.

Goele Hollanders

Project Manager

Ik ben opgegroeid in Helchteren en studeerde Informatica aan de UHasselt. Vervolgens besloot ik te doctoreren in de informatica en kwam ik in 2011 bij Scapta terecht. Ik beschouw mezelf als een rustig persoon met een goed analytisch denkvermogen. In mijn vrije tijd ga ik graag fietsen of speel ik tennis. Voor mij is Scapta een fijne groep om mee samen te werken. We bieden interessante producten aan en de locatie is ideaal.

Riet Mondelaers

Business Consultant

Ik werk ondertussen meer dan 6 jaar voor Scapta. Ik kan mezelf het best omschrijven als een rustig persoon met een analytisch denkvermogen. In mijn vrije tijd houd ik me vooral bezig met familie, vrienden, volleybal en veel wandelen. Zo heb ik in 2017 meegedaan aan de Dodentocht in Bornem en liep ik afgelopen zomer 200km. Ik hou van de natuur en verkies ook mijn vakanties in functie daarvan, zo heb ik al genoten van het mooie Noorwegen en Australië met zijn prachtige natuurgebieden. Ik zie Scapta als een vooruitstrevend bedrijf met fijne collega’s in een jong team.

Sebastiaan de Vaan

Business Consultant

Afkomstig van Neerpelt maar door mijn studies aan de Universiteit van Hasselt in Hasselt gebleven, waar ik woon en werk. In mijn vrije tijd ga ik vaak fitnessen, trek ik er graag op uit en doe ik dingen samen met mijn vrienden en familie. Typeert ook wie ik ben, een sociaal persoon, vlot in de omgang and always eager to serve the client. Waarom ik voor Scapta heb gekozen? De mensen! Wij zijn een klein team die het beste voor hebben met elkaar, met de klant en waar je kan op vertrouwen. 

Koen Vanbever

Business Consultant

Ik werk al meer dan 20 jaar als consultant en heb veel ervaring opgedaan in de sector. Ik beschouw mezelf als een enthousiast persoon die plezier en voldoening haalt uit mijn werk. In mijn vrije tijd hou ik van staycations met het gezin en onze huisdieren. Voor mij is Scapta een bedrijf dat mee is met z’n tijd en de digitalisering omarmt. Het is de ideale omgeving om je talenten te ontplooien en expertise te ontwikkelen.

Johan Meert

Business Consultant

Na mijn aantal jaren ervaring kan ik wel zeggen dat mijn analytische kijk en mijn kalmte een grote troef blijkt te zijn. Na mijn studies boekhouding en fiscaliteit ben ik als boekhouder aan de slag gegaan, waarna ik de overstap maakte naar IT. Verder spendeer ik het liefste tijd met mijn vrouw en dochter, verdiep ik me in bewustzijnsontwikkeling en maak ik graag vakanties in de prachtige natuur. Binnen Scapta wordt er kwaliteit geleverd, met zowel klanten als interne medewerkers in het achterhoofd.

Marco Donati

Business Consultant

Als Maasmechelaar ben ik het groentje der Scaptanen. Op jonge leeftijd ben ik opgeleid tot militair, waarbij ik een goede werksfeer hoog in het vaandel draag. In avondonderwijs volg ik nog de opleiding accountancy-fiscaliteit. Ik houd ervan nieuwe dingen te leren en mijzelf uit te dagen. Het liefst van alles zou ik alles kunnen! Ik ben in mijn vrije tijd niet weg te denken uit een handbal doel en besteed ik graag tijd in het spelen van bordspellen. Scapta is voor mij een kans om mezelf te ontwikkelen, omringd door leuke collega’s en een belangrijke goede werksfeer.

Erwin Germeys

Business Consultant

Sinds september 2021 mag ik mezelf met trots de nieuwste scaptaan binnen het team noemen. Ik ben geboren en getogen te Linkhout-Lummen Met mijn diploma informatica hou ik ervan mezelf uit te dagen en beschouw ik mezelf als nauwkeurig en stipt. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen, eens goed uiteten en ben ik meester in Dungeon en Dragons. Scapta voelt voor mij als ‘thuiskomen’, er heerst een gemoedelijke sfeer en we zijn omringd met fijne en behulpzame collega’s.

Scaptaan aan het woord…

“Scapta vindt het belangrijk om op de eerste rij te staan bij de allernieuwste technologie en biedt je de kans om permanent op de hoogte te blijven. Dat geeft niet alleen voldoening, maar het is ook gewoon leuk om met de nieuwste technologieën bezig te zijn.” aldus Marlies Vandeput.

cOOL! Wil ik ook BEKIJK VACATURES

Michiel Vanvoorden

CRM Consultant

Nadat ik afstudeerde in de toegepaste informatica ging ik meteen aan de slag in de IT-sector. Ik deed enkele jaren ervaring op en kwam bij Scapta terecht. Ik beschouw mezelf als een gemakkelijk aanspreekbaar persoon die goed met anderen kan samenwerken. In mijn vrije tijd speel ik voetbal en ga ik graag mountainbiken met mijn collega’s. Voor mij is Scapta een open bedrijf met veel vrijheid en een goede groepssfeer.

Nathalie Claes

CRM Consultant

Na 13 jaar ervaring als Consultant voor een rekruteringskantoor en ervaring met sales, in aanraking gekomen met de verschillende CRM systemen, wat heeft geleid tot mijn functie binnen Scapta.
Ik kan mezelf het best omschrijven als iemand die klantgericht is, project tot een goed einde brengt en betrouwbaar is. In mijn vrije tijd ben ik een fervent sporter en hou ik van Mediterraans zeeklimaat zoals Italië en Portugal.
Hoe ik Scapta best kan omschrijven? Scapta is een kleine familie waarbij teamwork voorop staat en ik mij enorm goed voel.

Michiel Deprez

CRM Consultant

Sinds kort ben ik de nieuwste aanwinst van het Scapta-team. Ik studeerde af als  industrieel ingenieur EA ICT en deed reeds enkele jaren relevante ervaring op. Mezelf omschrijf ik als een flexibel persoon. Naast het werkleven ben ik terug te vinden op het voetbalveld, ga ik graag weg met vrienden en zeg ik geen nee tegen vakanties. Kortom, ik geniet met volle teugen van het leven. Voor mij is Scapta van vele markten thuis en heerst er altijd een leuke sfeer op de werkvloer.

Bram Jacobs

BI Consultant

Ik ben geboren in Genk en opgegroeid in Gruitrode. Na het afstuderen in de Toegepaste Informatica aan de PXL ging ik meteen aan de slag in de IT-sector en vond ik al snel mijn weg tot bij de White Wolves. Mijn grootste troef is dat ik zeer sociaal ben en me snel vertrouwd voel in nieuwe omgevingen, en tussen nieuwe personen. In de vakantie vind je me terug in de bergen en ga ik graag wat eten en drinken met mijn vriendin en vrienden. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Scapta merk je al dat de sfeer heel huiselijk is. Hoe langer je hier zit, wordt dat alleen maar bevestigd. Kortom, ik kan niet wachten om mijn expertise in Power Bi te gaan toepassen hier bij Scapta om zo de Scaptanen de ondersteuning te bieden die ze verdienen.

Zoek jij een nieuwe job in een bloeiende sector?

Balance is key

Wij geloven dat een goed evenwicht tussen werk en het privéleven resulteert in een betere samenwerking. Bekijk alvast onze openstaande vacatures.

VACATURES

Marc Gabriels

Assistent Accountant

Sinds dat ik afstudeerde in Genk heb ik altijd als boekhouder gewerkt. Na een parcour als boekhouder bij verschillende werkgevers kwam ik begin 2019 bij Scapta terecht. Ik beschouw mezelf als een autonoom persoon die gemakkelijk kan relativeren. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met fotografie en ga ik graag op reis naar de Spaanse Pyreneeën. Voor mij is Scapta een bedrijf met een veelzijdigheid aan producten waarvan de medewerkers een grondige kennis hebben opgebouwd.