Microsoft Dynamics 365 Business Central 

GRATIS QUICKSCAN Ontdek onze producten

Krijg een totaalbeeld van je bedrijf met

Dynamics 365 Business Central

Waar men vroeger nog sprak over Microsoft Dynamics NAV, is nu Microsoft Dynamics 365 Business Central de nieuwe norm. Niet gewoon een naamsverandering, want het nieuwste softwareprogramma van Microsoft heeft zoveel meer voor je in petto dan het oude ‘Navision’ of ‘NAV’. 
 
Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé nieuwe release van Microsoft die jouw bedrijf helpt om razendsnel te innoveren. Het programma helpt je alle kansen van het cloudmodel te benutten en kan perfect geïntegreerd worden met onder andere Customer Engagement, Office 365 en Power BI. 
 
Daarnaast ondersteunt het softwareprogramma jouw bedrijf door logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de interactie met klanten te optimaliseren en groei mogelijk te maken. 

Neem slimme beslissingen

Onze intelligente ERP-systeemtools geven jouw bedrijf de nodige inzichten en informatie om snelle en datagestuurde beslissingen te maken.

Transformeer uw bedrijf

Blijf de concurrentie een stap voor door een verbeterde bedrijfsplanning en -uitvoering op te stellen met een kortere time-to-value.

Groei op eigen tempo 

Vereenvoudig wereldwijd beheer van de bedrijfsactiviteiten en optimaliseer jouw bedrijfsbehoeften. Profiteer optimaal van jouw investeringen door bestaande systemen te integreren.

Verken aanvullende oplossingen in Microsoft Appsource

Continia Document Capture 365 

Een end-to-end oplossing voor documentherkenning, factuurgoedkeuring en digitale archivering van documenten.

MEER INFO

Jet Reports

Snelle, flexibele financiële en business rapportage in Excel met Jet Reports

MEER INFO
Business Central overzicht

Vragen over de ERP oplossing?

Neem vrijblijvend contact met ons op.