Events

Week van de webinar: 6 tot 10 februari 2023
Webinar gemist? Bekijk de recordings en contacteer ons gerust bij vragen!

RECORDINGS

Webinar Peppol by Billit

Maandag 6 februari 2023 – 10u tot 10u30

Dankzij ons eigen Peppol-toegangspunt verstuur je veilig jouw e-facturen via het Europese Peppol-netwerk. Het gestandaardiseerde UBL-formaat zorgt ervoor dat jouw facturen correct worden gelezen en verwerkt door bedrijven over de hele wereld. Dit is zowel snel als veilig.

Wat is Peppol? Hoe functioneert OpenPeppol (de organisatie achter Peppol)? Waarom Peppol? Kom het allemaal te weten in deze webinar.
inschrijven

Webinar Sales & Marketing

Dinsdag 7 februari 2023 – 10u tot 10u30

inschrijven

Webinar Introductie tot Business Central

Woensdag 8 februari 2023 – 10u tot 10u30

Microsoft Dynamics 365 Business Central is dé nieuwe release van Microsoft die jouw bedrijf helpt om razendsnel te innoveren. Het programma helpt je alle kansen van het cloudmodel te benutten en kan perfect geïntegreerd worden met onder andere Customer Engagement, Office 365 en Power BI. 
 
Ontdek alles in de webinar, schrijf je in!
 
inschrijven

Webinar Field & Customer Service

Field Service – Donderdag 9 februari 2023 – 10u tot 10u45 

Ga van reactief naar proactief om service te voorspellen met data-inzichten en verbonden ervaringen. Ontwikkel vertrouwen en loyaliteit door service-ervaringen te leveren die zich aanpassen aan de behoeften van je klanten.Geïnteresseerd in de webinar Field service? Schrijf je snel in!

Customer Service – Donderdag 9 februari 2023 – 10u tot 10u30 

De verwachtingen worden steeds hoger. Klanten willen eender waar en op elk moment snelle, relevante feedback op hun vragen. Met de ingebouwde intelligentie van Microsoft Dynamics 365 Customer Service kan je snelle en persoonlijke service leveren en elke interactie met de klant beheren.

Webinar Onetrail

Vrijdag 10 februari – 10u tot 10u30

Vraagt het opmaken van stock- en prijsvergelijkingen van hardware bij verschillende distributeurs vaak veel tijd? Wil jij je inkoopproces versnellen? Heb je dringend nood aan een kosten- en tijdsefficiënte werkwijze? Dan is Business Central in combinatie met  Onetrail, de clever connectie van 50 channels waaronder Copaco, Arrow e.a. is iets voor jou!

Schrijf je in en kom het allemaal te weten in het webinar!

inschrijven