People blogs: Scaptaan Marco aan het woord!

Wie de Scaptanen zijn? Wel lang geleden… het moet ergens in de jaren 500 geweest zijn, leefde de Scaptanen… Just kidding! De Scaptanen, dat is ons team! De Scapta-familie. Stuk voor stuk unieke verhalen met verborgen (en minder verborgen) talenten. Mooie mensen die een passie delen. Onze Scapta-familie groeit! Wil je ze graag leren kennen?

👋Meet:       

            Marco Donati 🤌 29 jaar
            Fervent handballer at night 🏐
            Business Consultant by day 👨‍💻

Hoe zagen jouw eerste Scapta-dagen eruit?

“Eerst en vooral, klamme handjes! Ik was zenuwachtig want die eerste indruk die maak je maar een keer natuurlijk. Een vertrouwde werkomgeving achterlaten voor een nieuwe uitdaging is toch best spannend! Maar als je dan zo hartelijk ontvangen wordt door alle Scaptanen voel je je meteen op je plek. Ik voelde me onmiddellijk part of the family en iedereen was zo behulpzaam. Daarnaast had ik ook meteen een buddy, Johan, die ongeveer in dezelfde periode als mij gestart was. We konden meteen op elkaar rekenen en hebben veel aan elkaar gehad!”

Een spannende, maar goede start zo te horen! Wat houdt jouw nieuwe job binnen Scapta precies in? 

“Momenteel ben ik aan de slag als junior consultant. Wat eigenlijk wil zeggen; leren, leren, leren. Dat doe ik twee tot drie dagen op de supportafdeling. Klanten die problemen hebben met Business Central, Navision of CRM sta ik bij met raad en daad. Dan neem ik hun scherm over om mee te kijken of kan ik zaken uittesten in de bestaande omgeving. Elke dag verkrijg ik zo nieuwe inzichten, heel erg boeiend!”

“De andere dagen ga ik (al dan niet virtueel) mee naar klanten om Business Central te implementeren. De klant krijgt dan uitleg bij het programma en eventueel maatwerk dat ontwikkeld is. We stellen de juiste parameters in en leren de klant zijn plan trekken met de tool zodat hij die binnenkort overal kan inzetten.”

“Je wordt geen deel van Scapta, maar Scapta wordt een deel van jou.”

~ Marco Donati

En nu dé hamvraag! Wat vind je leuk aan je nieuwe job bij Scapta?  

“Da’s heel makkelijk, de sfeer! Mijn werk graag doen is enorm belangrijk voor me en gelukkig maken ze dat bij Scapta niet echt moeilijk. Mezelf kunnen zijn is daarbij essentieel. Hier is dit niet alleen mogelijk, het wordt ook nog eens toegejuicht! Overal word ik met open armen ontvangen, veel ervaring of niet, nieuw of niet, dat maakt voor de Scaptanen niet uit. Scapta heeft een eigen karakter, bruist van enthousiasme en is niet gewoon een werkgever, Scapta is een familie. Ik was meteen part of die familie,part of Scapta en daar ben ik nu enorm trots op!”

Superfijn om te horen! Kun je scapta samenvatten in 3 woorden of 1 quote?  

“Je wordt geen deel van Scapta, maar Scapta wordt een deel van jou.” 

Fijn om je te leren kennen Marco! ????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *