scapta Journey 2024

De scapta journey is klaar voor vertrek en staat paraat om je elk kwartaal mee te nemen op een reis vol nieuwste trends en updates binnen de werelden van scapta en Microsoft. 

Dit is jouw ticket om op de hoogte te blijven van een resem aan klantenverhalen, events tot scaptanen aan het werk. 

Stap je mee aan boord?

About scapta

Met trots delen wij mee dat wij vanaf nu ISO27001 gecertificeerd zijn. Wil je meer weten over onze ISO overwinning?

Meer info over ISO27001 🏅

Fepco, speler in de import en distributie van top-notch multiplex, neemt samen met scapta een digitale sprong voorwaarts. Nieuwsgierig naar dit succesverhaal?

Ontdek de customer case 🌳
Scapta neemt meerderheidsbelang in Elem3nts 

Scaptanen, Alex Vandereycken en Peter Moerman, gaan voor de BI-troon! Met de oprichting van iCtrl hebben ze een meerderheidsbelang genomen in Elem3nts, het brein van Sylvio Rodriguez dat uitblinkt in Business Intelligence-software. Benieuwd naar deze overname? 

Meer info over overname 🤝

About Events

 Week van de webinar: februari editie

Van 26 februari tot en met 29 februari openen de scaptanen opnieuw de digitale deur tot de Week van de Webinar, telkens van 10u tot 10u30! 

Check de onderwerpen via onderstaande knop en schrijf je alvast in! 

Schrijf je in! 🧑‍💻
Microsoft x Shopify Plus event

Met trots kondigden we ons eerste meetup event aan samen met Shopify Plus agency, Radikal. Een middag vol experts over Shopify Plus en Microsoft Dynamics 365 Business Central in combinatie met netwerken en drankjes. En of dit een succes was! Kijk je even mee?

Terugblik meetup event 🌈

About Customers

ATL Renting, specialist in het verhuren van trucks, trailers en chassis, heeft vol vertrouwen gekozen voor scapta en de implementatie van Business Central! 

LIOF, ontwikkelings-maatschappij voor ondernemend Nederlands Limburg, kiest voor de implementatie van Dynamics 365 Marketing. 

Calvet, specialist in bewerkingsmachines voor aluminium, staal en pvc/kunststof, gaf groen licht voor een herimplementatie van NAV naar Business Central