People Blogs: scaptaan Wesley aan het woord!

Wie de scaptanen zijn? Wel lang geleden… het moet ergens in de jaren 500 geweest zijn, leefde de scaptanen… Just kidding! De scaptanen, dat is ons team! De scapta-familie. Stuk voor stuk unieke verhalen met verborgen (en minder verborgen) talenten. Mooie mensen die een passie delen. Onze scapta-familie groeit! Wil je ze graag leren kennen?

👋 Meet:      

             Wesley Stroeken 🙋‍♂️ 37 jaar
             Echte familieman 👨‍👩‍👦 die graag een balletje 🎾 slaat na de uren
             Overdag fiere Account Manager👍

Hoelang werk je intussen bij scapta?

Al sinds oktober 2019, dus bijna 3 jaar. Wat vliegt de tijd!

Hoe voelt dat, al 3 jaar scaptaan zijn?

Nog steeds bijzonder goed eigenlijk! Ik was pas enkele weken gestart en net écht goed op dreef, toen corona kwam aankloppen. Plots verandert je job opnieuw en vallen je collega’s wat weg. Of ja, je beleeft het toch op een heel andere manier. Scapta heeft dit echter enorm goed opgevangen, waardoor ik gewoon ben blijven verder groeien, zowel in de job als in het team! Laat die volgende jaren maar komen!

Voor zij die scapta niet kennen. Kan je kort vertellen wat scapta is en hoe jouw dag eruit ziet?

Vernieuwing, dat vat het mooi samen denk ik! Scapta is pionier binnen Business Central SaaS-ontwikkelingen en we zitten volledig in de cloud. Scapta staat daarnaast ook voor een echt familiegevoel. Doorheen het hele bedrijf, tussen alle collega’s, je kan dat echt voelen!

En binnen dit hele scapta-plaatje ben ik verantwoordelijk voor de sales.

Wat was je eerste scapta-indruk?

Een eerste dag is altijd spannend! Ik kwam echter terecht in een warm kantoor in Hasselt met allemaal Limburgers. Dan zit de sfeer onmiddellijk goed, toch? Ik had al ervaring in dezelfde sector dus de overstap was niet zo bruusk gelukkig.

Wat maakt je job uitdagend?

Steeds weer nieuwe projecten ontdekken, zoeken naar de juiste oplossing en telkens andere mensen leren kennen. Die combinatie is voor mij goud waard!

Welke kwaliteiten heeft een toekomstige scaptaan zeker nodig?

Een scaptaan is down-to-earth, altijd met de voetjes op de grond. Of zelfs … met de botten in het veld, zoals Alex zou zeggen. Je moet je plan kunnen trekken, je handen uit de mouwen daar houden we van!

Wat is je mooiste scapta-herinnering?

Oh ik heb er heel veel, maar de laatste teambuilding in het Bolderwoods was echt de moeite! Hier mochten we bijlwerpen en braken we een speer met onze nek. Emma in het bijzonder zal dit nog wel goed weten, haha! Ook Directions was top, zoveel nieuwe mensen leren kennen op één event. Dat is toch gewoon super!

Er komen ook nog zoveel leuke dingen aan, ik kijk ernaar uit!

Als scapta een persoon zou zijn, met welke 3 eigenschappen zou je hem/haar dan omschrijven?

Down-to-earth, toekomstgericht, familie! Dat lijkt me dé perfecte samenvatting!

Een quote of zin waarbij je aan scapta moet denken?

Scapta is DOEN, eerlijk en oprecht!        

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *