People Blogs: scaptaan Kristof aan het woord!

Wie de scaptanen zijn? Wel lang geleden… Het moet ergens in de jaren 500 geweest zijn, toen leefden de scaptanen… Just kidding! De scaptanen, dat is gewoon ons bangelijke team! De scapta-familie. Stuk voor stuk unieke verhalen met verborgen (en minder verborgen) talenten. Mooie mensen die dezelfde passie delen. Onze scapta-clan breidt uit! Wil je ze graag leren kennen?

👋 Meet:

Kristof Masset 😎37 jaar
Gedreven Business Consultant 💪
Foodlover en familieman die graag zijn wandelschoenen 🥾 aantrekt 

1 september begon het allemaal… Spannend! Hoe heb jij deze dag ervaren?

Ik was op zoek naar een leuk bedrijf in de Microsoft-wereld, meer bepaald in Business Central. Ik leerde scapta kennen via mijn vriendin. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Het sollicitatieproces verliep soepel en al snel volgden een paar zenuwslopende testen die ik gelukkig tot een goed einde bracht. Echt een match made in heaven!

Wat zocht je precies in je nieuwe job?

Ik verlang naar een thuisomgeving waar elke collega ertoe doet. Dat je niet zomaar een nummer bent. Een plaats waar Kristof, Kristof kan zijn. En die heb ik gevonden!

Nu dat je een scaptaan bent… Straalt onze online communicatie dezelfde energie uit als in real-life?

Absoluut! Ik heb het gevoel dat ik hier bij veel mensen terechtkan. Als er vragen zijn, kan ik ze altijd stellen. Ik kan me ook enorm uitleven in activiteiten onder de collega’s na de uren. Al mijn verwachtingen zijn overtroffen!

Vertel ons eens wat meer over scaptanië?

Ik zie scaptanië als een plek waar al veel huizen gebouwd zijn, maar waar ook nog veel gecreëerd kan worden. En the only way is up! Enorm fijn dat ik de kans krijg om mee te werken aan dit boeiende verhaal.

Wat maakt scapta anders dan je andere jobs?

Op mijn vorige job had ik  een klein team. Vandaag voelt het meer vertrouwd aan en kan ik rekenen op een divers team waar zowel jong als oud samen het verschil maken.

Heb je al veel bijgeleerd en zie je doorgroeimogelijkheden op je pad?

Zeker weten! Dit is slechts het topje van de ijsberg. De supportperiode was voor mij een leuke kennismaking met het het bedrijf. Nu ik de eerste quickscan achter de rug heb, kijk ik enorm uit om mijn tanden te zetten in komende projecten. Het begint serieus te kriebelen om mijn kennis te implementeren. En dat niet alleen… ik leer dagelijks bij en mag zelfs trainingen geven over topics zoals Jet Reports die ik zelf nog maar net beheers, super spannend en uitdagend dus!

Welke goede kwaliteiten beheerst een Business Consultant volgens jou? 

Een Business Consultant is als een echte scaptaan: familiaal, vriendelijk, bescheiden maar toch zelfverzekerd. We zijn misschien niet de grootste, maar wat we doen, doen we heel erg goed. We doen niet aan hemdjes- of dasjespolitiek. We zijn gewoon wie we zijn en dat is een van onze sterktes.

Je hebt een zoontje. Is de combinatie tussen gezin en werk makkelijk te combineren bij scapta?

Zeker wel! Ik zie mijn zoontje week om week, wat het soms ook pittig maakt, maar gelukkig hecht scapta veel belang aan een goede work-life balance. Zo ga ik bijvoorbeeld minder op verplaatsing als mijn zoontje bij mij is .

Dilemma Woensdag: Je mag nooit meer praten of je moet een hele dag aan één stuk door praten?

Piece of cake! Dan kies ik voor aan één stuk door praten. Ik kan zwijgen, maar als ik de kans krijg om te praten, dan laat ik me zeker graag gaan.

Last but not least! Is er een quote of zin die bij scapta past?

Binnen Scaptanië schijnt altijd de zon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *