People Blogs: scaptaan Emma aan het woord!

Wie de scaptanen zijn? Wel lang geleden… het moet ergens in de jaren 500 geweest zijn, leefde de scaptanen… Just kidding! De scaptanen, dat is ons team! De scapta-familie. Stuk voor stuk unieke verhalen met verborgen (en minder verborgen) talenten. Mooie mensen die een passie delen. Onze scapta-familie groeit! Wil je ze graag leren kennen?

👋 Meet:       

           Emma Erlich 👋 25 jaar
           Fulltime catmom 🐈 & creatieve bij🐝
           Enthousiaste digital marketeer 🙋‍♀️

Hoe kwam je bij scapta terecht?

Een vriendin van aan de PXL Hogeschool liet me weten dat er een tijdelijke marketingpositie vrij kwam omdat Yentl met zwangerschapsverlof ging. Na een eerste gesprek was ik meteen enthousiast en 2,5 maand later startte ik mijn interim periode van 4 maanden. Die 4 maanden zijn intussen 18 maanden geworden, want 1,5 jaar later zit ik hier nog steeds op mijn plekje!

Hoe waren de eerste momenten? Zat het meteen goed?

Oh man, wat was ik zenuwachtig die eerste dag. Nog wat groen achter de oren en meteen van start in een IT-bedrijf, superspannend! Ik kon gelukkig alle scaptanen meteen leren kennen tijdens een teambuilding. Een echte vuurdoop! Maar ook al stak corona wat stokken in de wielen, ik werd overal met open armen ontvangen. Yentl heeft de overdracht erg goed begeleid en intussen zijn we gezellig met twee! Zo kunnen we elkaar inspireren en gewoon meer werk verzetten, een echte tandem.

De jongste scaptaan, hoe voelt dat?

Achja, dat was ik al bijna vergeten! Het voelt meestal ook niet zo. Het is sowieso een jong team dus ik word zeker niet anders bekeken. Ik voel met iedereen een klik en vind het fijn dat er voor mezelf nog veel groeimarge is!

Heb je veel vrijheid in je job?

Absoluut! We krijgen veel ruimte als marketeers om onze eigen ideeën te ontwikkelen. We kunnen hier echt ons ding doen, krijgen veel vertrouwen en verantwoordelijkheid. We delen zelf onze tijd in en zorgen er altijd voor dat de job done is! Echt fijn om zo te kunnen en mogen werken.

Ervaar je een goede work-life balance?

Heel zeker! We combineren vlot het thuis en op kantoor werken. Voor sommige zaken moet ik heel gefocust zijn en werk ik dus beter thuis. Voor andere taken heb ik net sociaal contact nodig, dus is het veel fijner om naar kantoor te gaan. Ik kan dit zelf indelen afhankelijk van hoe mijn week eruit ziet, geweldig toch?!

Momenteel heb ik nog geen kinderen of gezin om rekening mee te houden, maar ik zie dat andere collega’s hier heel goed in ondersteund worden en zeer flexibel kunnen zijn. Dat is zeker geruststellend!

Waarom moeten andere mensen ook bij scapta komen?

Scapta is écht een team! We kunnen altijd rekenen op elkaar en helpen elkaar uit de nood. Dat geeft echt een vertrouwd gevoel. Er wordt daarnaast heel veel aan de medewerkers gedacht bij scapta. We organiseren teambuildings, krijgen granola, soep, massages, incentives, … Echt super motiverend. Zo voelen we steeds een soort verbondenheid waardoor we echt sterker staan als team!

Dilemma: Je moet anderhalve meter afstand houden van alle kerstlekkernijen -OF- elke keer als je in de kerstvakantie het woord ‘corona’ hoort, zing je een kerstliedje in je onderbroek

Easy, niemand neemt mijn eten af! 😅 Ik eet veel te graag en zingen vind ik niet erg. Dus kerstliedjes in m’n onderbroek it is! 

Vul aan: Scapta is voor mij …. My workFRAMILY! 💙

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *