Tevredenheid all the way – onze missie

Hoge Net Promotor Scores (NPS), goede reviews… is dat waar de scaptanen voor werken? Neen, uiteraard niet. Tevredenheid is prioriteit, maar dan bedoelen we het fijne gevoel dat leeft onder onze medewerkers én hoe we dat samen uitdragen naar onze klanten toe. En dan kom je vanzelf bij Service met een grote S.

100% engagement voor een goede klantenservice en daar gericht tijd voor maken. Het zit in het DNA van de scapta-familie. Als je klanten aan je wil binden, gaat het niet alleen om de prestaties maar ook om emotie. Samen op pad gaan in deze snel evoluerende digitale wereld. Dat onze aanpak resulteert in loyaliteit en tevredenheid, bewijst onze NPS.

De graadmeter

De NPS is een internationale graadmeter voor klantentevredenheid. Een maatstaf voor het vermogen van een product of dienst om zo mond-tot-mondreclame aan te trekken. We zetten die tevredenheid om in een score, het ultieme middel om op termijn verbeterplannen te maken.

Bij Scapta tekenden we een NPS-stijging op van +29 in 2021 naar +60 in 2022! Een spectaculair resultaat dat de algemene B2B software en SaaS benchmark NPS in 2022 van +40 fel overstijgt.

Feedback is goud waard

Hoe we tot die scores komen? Het hele jaar door kunnen onze klanten ons feedback bezorgen via https://nps.scapta.com en daarnaast nodigen we halfjaarlijks onze primary contacts nog eens extra uit om deel te nemen. In 2022 telden we 30 deelnemers.

Vorig jaar koppelende we het geven van feedback ook aan een incentive. Ieder invulling leverde 5 euro op en het eindbedrag schonken we aan vzw Kleine Prins.

Feit is dat we effectief iets doen met die reviews. Met elk punt gaan we aan de slag, want er is altijd ruimte voor verbeteringen die we aanpakken binnen ons scapta-team!

Maar bovenal horen we graag van niemand minder dan onze klanten dat we goed bezig zijn:

“We zijn zeer tevreden van de correctheid en het professionalisme van Scapta.”

Bas Bruyninckx, Aurelium

“Een niet te groot bedrijf met aangename mensen en sfeer. Korte communicatielijnen, meedenkend, oplossingsgericht.”

Cindy Devogelaere, Group Machiels

Rest ons nog dit: a big shout out naar alle scaptanen en last but not least naar al onze klanten. Het is een waar genoegen om met jullie te mogen samenwerken en we kijken uit naar alweer een spannend jaar vol nieuwe uitdagingen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *