Het persoonlijke dossier van iedere jongere

Geïntegreerd systeem voor organisaties in jeugdzorg

Deze applicatie zorgt ervoor dat het persoonlijke dossier van elke jongere efficiënt, veilig en overzichtelijk wordt beheerd in een geïntegreerd systeem. Daarnaast worden de administratieve vereisten van de overheid vervuld via een rapportagedashboard.

Dankzij deze oplossing kunnen organisaties in de bijzondere jeugdzorg hun tijd en energie optimaal besteden aan hulpverlening op het terrein. De applicatie is gebaseerd op Power Platform en kan naadloos worden geïntegreerd met Office 365.

Aanpasbaarheid

Het grootste voordeel? De aanpasbaarheid! Een extra veld toevoegen aan een tabblad? Geen enkel probleem! Of een werkpatroon opzetten? Dat kan! Je kan dat  gewoon zelf, zonder telkens de hulp van je software-leverancier te moeten inroepen.

Integratie

Het volledige systeem kan naadloos geïntegreerd worden met Outlook en Office365. E-mails of afspraken kunnen (al dan niet automatisch) op de juiste manier aan het dossier gekoppeld worden en worden in de tijdslijn van de jongere getoond. Heel eenvoudig en ontzettend handig.

Profit socialware

In de zorgsector is het kostenplaatje ook geen onbelangrijke factor. Daarom is er het Non Profit programma van SOCIALware.

Meer info over deze applicatie?

Of neem vrijblijvend contact met ons op.