Mobile WMS van Tasklet Factory

Barcodescanoplossing voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ontdek mobiel magazijnbeheer met Tasklet Mobile WMS, speciaal ontwikkeld voor Microsoft Dynamics ERP-systemen!

Tasklet Mobile WMS optimaliseert magazijnprocessen en vereenvoudigt het werk van uw magazijnmedewerkers. Het biedt een intuïtieve barcodescanningoplossing die perfect integreert met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met een gebruiksvriendelijke interface stelt Mobile WMS uw team in staat om meer te bereiken in minder tijd.

MEER INFO Meer oplossingen

Mobiele WMS?

WMS is een barcodescanneroplossing voor Microsoft Dynamics 365 Business Central, die is geïntegreerd in de standaardfunctionaliteit van het ERP-systeem en die de magazijnmedewerkers in staat stelt bestellingen online en offline te verwerken.

Hoe werkt het?

De Mobile WMS- applicatie wordt bediend met een handscanner en is direct aangesloten op het ERP-systeem zonder tussenliggend systeem. Het is een kant-en-klare oplossing die binnen enkele dagen operationeel is.

De voordelen

We hebben het tot onze missie gemaakt om de werkprocessen van onze klanten te optimaliseren en waarde te creëren door de beste oplossingen op de markt te bieden. Medewerkers in het magazijn worden productiever en de magazijngegevens nauwkeuriger.

 

Ja, dit wil ik! Vraag het aan een scaptaan

Neem vrijblijvend contact met ons op. 
    Onze happy klanten!