Digitaliseer de uitgaven van jouw werknemers dankzij Expense Management & Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Stroomlijn en digitaliseer

Uitgaven van medewerkers in real-time volgen, onkosten rapporteren, indienen en goedkeuren is zeer tijdrovend. Het is belemmerend voor je productiviteit en daarnaast zorgt werken met fysieke bonnetjes en het handmatig invoeren van gegevens ruimte voor fouten en frustratie. 

Stroomlijn en digitaliseer daarom uw onkostenprocessen om nauwkeuriger zicht te krijgen over de uitgaven van uw medewerkers en om zo de productiviteit van uw financiële team te verbeteren.

Continia Expense Management geeft je een overzicht van de uitgaven van je werknemers. Werknemers kunnen hun bonnetjes uploaden via de app voor onkostenbeheer, waardoor ze direct inzicht hebben en uitgavens sneller kunnen verwerken.

Rechtstreeks in Business Central

Expense Management zorgt ervoor dat elke werknemerstransactie automatisch wordt geïmporteerd in Business Central, waardoor je een volledig overzicht krijgt van alle uitgaven van werknemers. Uw boekhouders krijgen alle onkosten dagelijks rechtstreeks in Business Central, en kunnen de ontvangstbewijzen automatisch vergelijken en de inkomende onkosten afstemmen met de creditcardtransacties van de bank.

Ontdek de met Business Central geïntegreerde oplossing en schrijf je in voor de webinar van onze partner Continia op woensdag 14 juni!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *