Scapta biedt razendsnelle rapportages en dashboards voor Dynamics 365 Business Central dankzij partnership met Cosmos

Hasselt – Scapta gaat samenwerking aan met OmniData Europe, distributeur voor Cosmos Data Technologies in de Benelux. 

Met Cosmos biedt Scapta haar klanten toegang tot het eerste en enige 100% cloud rapportage platform dat speciaal is ontwikkeld voor Micorsoft Dynamics 365 Business Central.

Cosmos combineert de flexibiliteit van Excel en Power BI met de schaalbaarheid en performance van de Microsoft Azure Cloud. Dankzij out-of-the-box rapportages, een gebruiksvriendelijke report editor en toegang tot geoptimaliseerde Business Central data, is Cosmos de nieuwe standaard in self-service rapportages en dashboards.

Cosmos is extreem gebruiksvriendelijk. Met Cosmos wordt het maken en delen van Excel-rapportages en Power BI-dashboards sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren. Zonder dat daarbij technische kennis nodig is. Cosmos biedt direct toegang tot alle Business Cental data via een geoptimaliseerd datamodel, zodat gebruikers altijd juiste en relevante data tot hun beschikking hebben.

Scapta biedt sinds 1998 kwalitatieve oplossingen gebaseerd op Microsoft technologie. Meer bepaald Microsoft Dynamics Business Central, Dynamics NAV, Dynamics CRM, Dynamics 365 én Business Intelligence.

De zoektocht – Van outdated naar futureproof

“Wij willen we voor iedere klant de juiste oplossing bieden en streven naar een succesvolle partnership die de klant in staat stelt mee te evolueren in de digitalisering. Ook op het gebied van rapportage en Business Intelligence.“ aldus Alex Vandereycken, Managing Director bij Scapta.

“Cosmos is de moderne selfservice rapportage oplossing voor Business Central waarnaar we op zoek waren. Eenvoudig en snel in gebruik en dankzij de out-of-the-box content direct van toegevoegde waarde voor onze klanten.”

OmniData Europe is exclusief distributeur van Cosmos voor de Benelux. “Wij zien een behoefte in de markt aan betere, snellere rapportage voor Business Central; aan een 100% cloud oplossing die snel en gebruiksvriendelijk is. Dat is precies wat we vonden bij Cosmos. En de eerste 100 klanten bewijzen dat het een goede keuze is” zegt Joost Tiggeler, commercieel directeur van OmniData Europe.

“Scapta is een moderne Dynamics 365 Business Central partner met wie we graag samenwerken. Zij is als geen ander in staat haar klanten te ondersteunen bij hun migratie naar de cloud. Wij zijn dan ook zeer gelukkig met onze samenwerking en kijken er naar uit meer Business Central gebruikers te helpen het potentieel van hun data te realiseren.”

Ga voor meer informatie over de eerste en enige cloud rapportageoplossing die speciaal is gebouwd voor Microsoft Dynamics 365 Business Central naar onze website op www.cosmosdatatech.com

Over OmniData Europe

OmniData Europe is de “authorized Cosmos-distributor” voor de Benelux. Samen met onze partners helpen wij Microsoft Dynamics gebruikers hun rapportage-, data en analytics vraagstukken op te lossen. Dit doen wij op basis van moderne, op Microsoft Azure / Microsoft Fabric gebaseerde oplossingen. 

In combinatie met onze Microsoft Azure, Data & AI-expertise en jarenlange ervaring binnen het Microsoft Dynamics-ecosysteem, bieden wij met Cosmos de volgende generatie rapportage- en analyseoplossing waar zowel partners als klanten om hebben gevraagd.

OmniData Europe BV is gevestigd in Baarn, Nederland.

Wens je meer informatie? Vul onderstaande form in en wij nemen contact met je op.