Blog

Scapta houdt je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft Dynamics. Daarnaast bloggen we ook graag over ons bedrijf. Zo krijg je een goed beeld van wat we precies voor onze klanten betekenen.

People Blogs

Stuk voor stuk unieke verhalen met verborgen (en minder verborgen) talenten. Mooie mensen die een passie delen. Onze scapta-familie groeit! Wil je ze graag leren kennen?

Ontdek hier

Scapta Learn

Naast onze Microsoft producten biedt scapta ook een platform aan learningtools, how to’s en tips & tricks! De manier om jezelf beter wegwijs te maken in de wondere wereld van Microsoft.

Ontdek hier

Customer Cases

Scapta kon scapta niet zijn zonder zijn divers klantenbestand. Elke klant kent zijn verhaal en elk verhaal is uniek. 100% engagement voor een goede klantenservice en daar gericht tijd voor maken. Het zit in het DNA van de scapta-familie.

Ontdek hier

Product Information

Blijf via deze weg up-to-date van de nieuwste Microsoft trends. Met Dynamics 365 heb je de oplossing op zak! Verbind, innoveer, analyseer, beheer al wat je lief is en zet de volgende stap met onze Microsoft familie.

 

Ontdek hier