Sana Commerce voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

B2B e-commerceoplossing

Sana Commerce is een betrouwbare, schaalbare e-commerceoplossing, gecertificeerd voor de integratie met lokale en in de cloud gehoste Dynamics ERP-systemen. 

GRATIS DEMO Ontdek onze producten
Sana Commerce

Responsive webshop

De webshops van Sana zien er op alle mobiele devices perfect uit. Klanten kunnen eenvoudig plaatsen waar en wanneer ze maar willen.

Professioneel ontwerp 

Met Sana Commerce maakt het niet uit of je verkoopt aan zakelijke klanten of consumenten, jouw ERP-geïntegreerde webshop ziet er altijd professioneel uit.

Conversiegericht

Met 25 jaar ervaring in e-commerce en online marketing maakt Sana van jouw webshop een conversiegerichte machine die bezoekers aantrekt en transformeert in klanten.

Catalogus navigatie

Duizenden SKU’s? Geen probleem. De intuïtieve zoekfunties en slimme filters van Sana’s online catalogus laten jouw bezoekers snel en eenvoudig door grote catalogi navigeren. Zo vinden jouw klanten precies wat te zoeken.

Orderverwerking

Met Sana Commerce zijn webshopbestellingen onmiddelijk beschikbaar in Microsoft Dynamics om op te halen, te verpakken en te verzenden. Dat noemen wij efficiënte doorlooptijd. Liever het bestelproces beginnen met een offerte? Dat is ook mogelijk.

Betaling en verzending

Sana Commerce zorgt dat je altijd met de juiste prijzen werkt. Onze software berekent zelf de verzendkosten, ondersteund door add-ons van FedEx of UPS voor complexere berekeningen. Ook zorgt Microsoft Dynamics voor zaken als vooruitbetalingsregelingen.

24/7 zelfbediening voor klanten 

Geef jouw klant controle. Sana Commerce laat hen bestellingen plaatsen, bestelinformatie bekijken en hun accountinformatie beheren zonder dat zij de verkoopafdeling hoeven te bellen. Goed voor jou en geweldig voor jouw klanten.

Gepersonaliseerde marketing

Zorg dat bedrijven je kunnen vinden. Een goede webshop kan jouw marketing een enorme boost geven. Met de extra functies van Sana Commerce kan je profiteren van e-mailmarketing, SEO en zelfs content op maat.

Webshop management en CMS

Met het CMS van Sana Commerce beheer je eenvoudig gedetailleerde productcontent en zelfs de marketinginhoud van jouw webshop, zoals paginagrote banners.

Sana Commerce

Vragen over Sana Commerce?

Neem vrijblijvend contact met ons op.