Sana Commerce 

B2B e-commerceoplossing voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

Sana Commerce is een betrouwbare, schaalbare e-commerceoplossing, gecertificeerd voor de integratie met lokale en in de cloud gehoste Dynamics ERP-systemen. 

Klanten worden op hun beurt voorzien van een mooie en eenvoudig te navigeren webshop, waardoor ze blijven terugkomen. 

MEER INFO MEER OPLOSSINGEN

Al jouw gegevens centraal

Met MS Business Central als kern, stuur je gemakkelijk jouw webshop aan, van voorraadbeheer en productdetails tot orderhistorie en klantspecifieke prijzen. Jouw klanten genieten van soepele toegang tot jouw online catalogus, facturen en bestelgeschiedenis, waar ze ook zijn, zonder dat ze de verkoopafdeling hoeven te benaderen.

Verbeterde klantenervaring

Het overtreffen van klantverwachtingen wordt makkelijk met een snellere afhandeling, een betere winkelervaring, eenvoudige herhaalaankopen en online self-service. Met Sana Commerce kun je zelfs ERP-informatie gebruiken om op maat gemaakte assortimenten voor klanten samen te stellen.

Snelle digitalisatie

Met Sana Commerce kun je snel digitaliseren, waardoor je moeiteloos nieuwe markten betreedt en de ontwikkelingen in de sector bijhoudt. Met Microsoft Dynamics lever je lokale ervaringen in verschillende talen en valuta’s, en beheer je meerdere webshops vanuit één platform met real-time gegevens.

Sana Commerce

Ja, dit wil ik! Vraag het aan een scaptaan

Neem vrijblijvend contact met ons op.
    Onze happy klanten!