Microsoft Dynamics 365 Customer Insights & Journeys

Stel jouw marketing-, verkoop- en serviceteams in staat om persoonlijke ervaringen te bieden

Kies voor een geautomatiseerd marketingbeleid met Dynamics 365 marketing. Ga verder dan primaire e-mail marketing en haal het maximale uit je leads. Dynamics 365 marketing helpt je slimmere beslissingen te nemen en het marketingrendement van jouw bedrijf te maximaliseren.

GRATIS DEMO Ontdek onze producten

Genereer leads 

Beoordeel je potentiele klanten op basis van een lead score. Die is gebaseerd op het aantal interacties in e-mails en op de website. Op basis van de score wordt een lead al dan niet doorgestuurd naar het sales team voor verdere acties.

Sales & Marketing

Automatiseer de verkoop- en marketingprocessen om de progressie van elke lead op de voet te kunnen volgen.

Marketing performance

Via dashboards kan je de resultaten van je marketingcampagnes opvolgen en analyseren. De marketingtool is ook voorzien met de Customer Insights app en Microsoft Power BI.

Voer campagnes via meerdere kanalen

Trek de juiste potentiële klanten aan en verkrijg leads uit e-mailmarketing, webpagina’s, webinars, telefoongesprekken en gebeurtenissen met behulp van Dynamics 365 connector for LinkedIn.

Personaliseer ervaringen

Controleer de customer journey van de consument en personaliseer ervaringen op basis van klantcontact.

Maak snel campagnemateriaal

Maak snel campagnemateriaal met functies voor marketingautomatisering, waaronder configureerbare sjablonen, herbruikbare informatieblokken en ontwerptools.

Vragen over Dynamics 365 Marketing?

Neem vrijblijvend contact met ons op.