Continia Document Capture

Stroomlijn en automatiseer documentafhandeling

Stroomlijn en automatiseer elke stap van de dagelijkse documentafhandeling – van ontvangst en registratie van een document tot de goedkeuring, het posten en uiteindelijk het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief.

MEER INFO MEER OPLOSSINGEN BEKIJK DEMO

Factuurverwerking en -beheer

Continia Document Capture stroomlijnt het verwerken en beheren van inkoopfacturen met veel nieuwe functies zoals: automatische verkoperdetectie, documentoverzichten, binnenkomende registratie en veel meer.
 
Door de 3-way match, kunnen facturen automatisch worden gekoppeld aan bestaande aankooporders of ontvangstbonnen, zowel goedgekeurd als geboekt wanneer het bedrag binnen de vastgestelde drempels valt

Overal toegang tot documenten

Het digitale archief van Document Capture bevat alle PDF-files en ingescande documenten, welke makkelijk kunnen worden benaderd vanuit Microsoft 365 Business Central. Je kan de originele PDF-factuur openen vanuit de geboekte factuurkaart of het grootboek-toegangsscherm in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Automatische gegevensregistratie

PDF files worden automatisch gedownload vanaf een vooraf ingesteld e-mailadres en verwerkt door gebruik te maken van bekroonde OCR technologie- zonder enige tussenkomst van de gebruiker.

Ja, dit wil ik! Vraag het aan een scaptaan

Neem vrijblijvend contact met ons op. 
    Onze happy klanten!