Cosmos

Razendsnelle rapportages en dashboards voor Dynamics 365 Business Central.

Met Cosmos biedt Scapta haar klanten toegang tot het eerste en enige 100% cloud rapportage platform dat speciaal is ontwikkeld voor Micorsoft Dynamics 365 Business Central.

Cosmos combineert de flexibiliteit van Excel en Power BI met de schaalbaarheid en performance van de Microsoft Azure Cloud. Dankzij out-of-the-box rapportages, een gebruiksvriendelijke report editor en toegang tot geoptimaliseerde Business Central data, is Cosmos de nieuwe standaard in self-service rapportages en dashboards.

MEER INFO MEER OPLOSSINGEN

Rapportage voor iedereen

Met Cosmos wordt het maken en delen van Excel-rapportages en Power BI-dashboards sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren. Zonder dat daarbij technische kennis nodig is.

Gecentraliseerde data

Gecentraliseerde, veilige toegang tot uw gegevens in één uniform Microsoft Azure-cloudplatform.

30 rapporten in 30 minuten

Maak rapporten in een paar klikken met een bibliotheek van kant-en-klare, aanpasbare rapportsjablonen voor Business Central.

Over OmniData Europe

OmniData Europe is exclusief distributeur van Cosmos voor de Benelux. Samen met hun partners helpen zij Microsoft Dynamics gebruikers hun rapportage-, data en analytics vraagstukken op te lossen. Dit op basis van moderne, op Microsoft Azure / Microsoft Fabric gebaseerde oplossingen. 

In combinatie met hun Microsoft Azure, Data & AI-expertise en jarenlange ervaring binnen het Microsoft Dynamics-ecosysteem, biedt OmniData Europe met Cosmos de volgende generatie rapportage- en analyseoplossing waar zowel partners als klanten om hebben gevraagd.

Ja, dit wil ik! Vraag het aan een scaptaan

Neem vrijblijvend contact met ons op.