Peppol by Billit

Verstuur en ontvang facturen veilig via het Peppol-netwerk

Peppol, dé sleutel tot veilige e-factuuruitwisseling tussen bedrijven via verschillende formats en protocollen. Steeds meer overheden, zoals in België voor transacties met de Vlaamse en federale overheid, maken het gebruik ervan verplicht om factuurfraude tegen te gaan. Met Billit als grootste Peppol-toegangspunt stuur je jouw e-facturen veilig de wereld in, in het gestandaardiseerde UBL-formaat voor soepele verwerking wereldwijd.

Beveiligd en gesloten netwerk

Omdat Peppol een beveiligd en gesloten netwerk is, kan je gevoelige financiële data veilig uitwisselen. Van iedereen die is aangesloten op het netwerk, is de identiteit bovendien geverifieerd. Zo weet je steeds dat de facturen van je ontvanger echt zijn, en kan je factuurfraude vermijden.

Automatisatie facturatieproces

Dankzij Peppol kan je ook je facturatieproces automatiseren. Omdat de facturen die je via het netwerk verstuurt volledig digitaal zijn, kan je ze geautomatiseerd gaan verwerken in facturatiesoftware. E-facturen in de UBL-standaard worden automatisch correct uitgelezen, waardoor je geen data meer hoeft over te typen. Hiermee vermijd je menselijke fouten bij de verwerking. 

Internationaal

Het is een Europees initiatief volgens Europese standaarden. Als gebruiker van Peppol heb je, dankzij 1 aansluiting, onmiddellijk een groot bereik.

The perfect match met jouw Business Central

Voor de integratie van Peppol in je eigen systemen is er scapta. Wij staan 100% achter Billit, expert in de invoicing markt en grootste Peppol acces point provider wereldwijd. In samenwerking met Billit zorgen we voor maatwerkintegratie in Microsoft Dynamics 365 Business Central. scapta spreekt 1 taal naar Billit en Billit regelt de vertaalslagen naar alle landen, pakketten en vereisten. Expertise en ontzorging pur sang.

Voorwel complexe invoicing en tijdrovende administratieve taken. Wij vereenvoudigen, verbeteren en beveiligen je facturatieprocessen. Ook dat heet groeien. De Billit API ‘XPR365 Peppol by Billit‘ is beschikbaar in de MS App Store. Vraag meer informatie bij je huidige softwarepartner, of bij scapta natuurlijk.

Ja, dit wil ik! Vraag het aan een scaptaan

Neem vrijblijvend contact met ons op. 
    Onze happy klanten!