Kalena365

Geïntegreerd systeem voor organisaties in jeugdzorg

Kalena365 zorgt ervoor dat het persoonlijk dossier van iedere jongere efficiënt, veilig én overzichtelijk wordt bijgehouden in een geïntegreerd systeem. Bovendien worden de administratieve verplichtingen van de overheid ingevuld door middel van een rapportage-dashboard.

Dankzij Kalena365 kunnen organisaties in de bijzondere jeugdzorg hun tijd en energie maximaal spenderen aan de hulpverlening op het terrein.
Kalena365 is gebaseerd op Dynamics 365 en kan naadloos geïntegreerd worden met Office 365.

ONTDEK NU kalena365.org

Aanpasbaarheid

Het grootste voordeel van Kalena365? De aanpasbaarheid! Een extra veld toevoegen aan een tabblad? Geen enkel probleem! Of een werkpatroon opzetten? Dat kan! Je kan dat in Kalena365 gewoon zelf, zonder telkens de hulp van je software-leverancier te moeten inroepen.

Integratie

Het volledige systeem kan naadloos geïntegreerd worden met Outlook en Office365. E-mails of afspraken kunnen (al dan niet automatisch) op de juiste manier aan het dossier gekoppeld worden en worden in de tijdslijn van de jongere getoond. Heel eenvoudig en ontzettend handig.

Profit socialware

In de zorgsector is het kostenplaatje ook geen onbelangrijke factor. Daarom is er het non profit socialware programma van Microsoft dat ngo’s ondersteund. Bovendien wordt de app Kalena365 ook aangeboden aan een zeer gunstige prijs per gebruiker/per maand.

Kalena 365 voor jongeren

Meer info over Kalena365?

Of neem vrijblijvend contact met ons op.